rissotto ania

rissotto ania

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    10 sztuk
  • cebula

    1 sztuka
  • papryka czerwona

    1 sztuka
  • koncentrat pomidorowy

    2 łyżeczki
  • ryż

    2 saszetki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

saszetki ryżu ugotować na sypko , i wysypać na patelnię .Pieczarki obrać i pokroić w kosteczkę , cebulę i paprykę w słupki.Wszystko wymieszać i obsmażyć na wolnym ogniu , pod koniec dodać przecier pomidorowy i doprawić do smaku przyprawą .Smażyć aż warzywa staną się miękkie.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Allice

01.09.2011 13:07
szybkie i smaczne :)

Allice

01.09.2011 13:07
szybkie i smaczne :)

anja3107

14.03.2011 09:17
fajne

ewelina63

07.03.2011 11:04
super

agata1722

16.12.2010 16:45
mniam mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat