Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rissotto ania

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 10 sztuk
cebula 1 sztuka
papryka czerwona 1 sztuka
koncentrat pomidorowy 2 łyżeczki
ryż 2 saszetki

Przepis i sposób przygotowania na: rissotto ania

saszetki ryżu ugotować na sypko , i wysypać na patelnię .Pieczarki obrać i pokroić w kosteczkę , cebulę i paprykę w słupki.Wszystko wymieszać i obsmażyć na wolnym ogniu , pod koniec dodać przecier pomidorowy i doprawić do smaku przyprawą .Smażyć aż warzywa staną się miękkie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Allice 01.09.2011 13:07
szybkie i smaczne :)
Allice 01.09.2011 13:07
szybkie i smaczne :)
anja3107 14.03.2011 09:17
fajne
ewelina63 07.03.2011 11:04
super
agata1722
agata1722 16.12.2010 16:45
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak