Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawka z gotowanym mięsem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidor 1 szt
cukinia 1/4 szt
biodrówka 1 szt
feta 1/4 szt
natka pietruszki
oliwa
Sól czosnkowa jodowana Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka z gotowanym mięsem

Biodrówke gotujemy w wodzie z dodatkiem kucharka . Wywar możemy wykorzystać do zrobienia zupy.Ugotowane mięso kroimy na kawałki .
Pomidora kroimy w plasterki .Cukinie także kroimy w plasterki ,układamy na talerzu .Fetę kroimy w kostkę .Na pomidory na środek układamy mięsko ,na pomidora kostki fety .Oliwę solimy i kropimy przestawkę .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 14.09.2011 07:12
Ozdabiamy natką pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak