Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

racuszki z dorsza

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko 30 dag
jajko 3 szt
papryka 1 strąki
czosnek 1 szt
cebula 2 szt
filet z dorsza 30 dag
sól, piperz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: racuszki z dorsza

dorsza ugotować przepuścić przez maszynkę z papryką cebulą i czosnkiem przyprawić z maki mleka i jajka przygotować ciasto naleśnikowe wymieszać dorsza z ciastem kłaść łyżką na wrzący olej i smażyć

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak