Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pomidory z fetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czosnek 1 ząbek
pomidory 3 szt
śmietana 12% 1 mała
sól do smaku
Przyprawa do zup i potraw Kucharek kilka kropel
koperek mały pęczek
feta 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: pomidory z fetą

Pomidory umyć, osuszyć, pokroić w plastry. Ułożyć je na półmisku. Ser feta odsączyć pokroić w drobną kostkę, ułożyć równomiernie na pomidorach. Śmietanę wlać do miseczki, wgnieść duży ząbek czosnku. Koperek posiekać dodać do śmietany. Dodać sól pieprz i magi w płynie. Pomidory z fetą zalać tak przygotowanym sosem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak