Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kruszon jabłkowo brzoskwiniowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brzoskwinia 3 szt
jabłka 3 szt
celvadosu 100 ml
sok z cytryny 2 szt
winiak 50 ml
sok jabłkowy 1 l

Przepis i sposób przygotowania na: kruszon jabłkowo brzoskwiniowy

brzoskwinie pokroić w kostkę jabłka pokroić w kostkę i zalać je winiakiem calvadosem i sokiem z cytryn i wstawić do lodówki na 3 godziny wymieszać z sokiem jabłkowym zimnym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak