Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Andrut z dżemem i kajmakiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

dżem owocowy słoik
andrut

Przepis i sposób przygotowania na: Andrut z dżemem i kajmakiem

Pierwszy płat andruta smarujemy cienką warstwą dżemu i przykrywamy następnym płatem, który smarujemy masą kajmakową. Czynność powtarzamy aż wykorzystamy całe opakowanie wafli. Później kroimy na małe prostokąty i układamy na talerzu.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 14.09.2011 18:32
szybki deser

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak