Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w ananasie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1,5 kg
keczup wedle uznania
przecier pomidorowy 1 mała puszka
chili,sól do smaku
morszczuk 2 kg
ananas z puszki 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w ananasie

Rybę pokroić w 3 cm kawałki i usmażyć.Cebulę obrać pokroić w plastry.Zrumienić cebulę na oleju.Dodać pokrojone w kostkę ananasy i wymieszać.Dolać soku z ananasów ,keczup, przecier,chili i sól jeśli trzeba.Układać w naczyniu warstwami rybę i cebulę z ananasem.Odstawić do lodówki na 12 godzin.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak