Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Budyń z zielonego groszku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mrożony groszek 50 dag
marchewka 1
sól do smaku
pieprz do smaku
bulion 1 kostka
parmezan 4 starty

Przepis i sposób przygotowania na: Budyń z zielonego groszku

Z kostką bulionową zagotować marchewkę i groszek. Marchewkę pokroić w kostkę. Groszek zmiksować. Masę przełożyć do miseczki. Wstawić na kilka godzin do lodówki, potem oprószyć parmezanem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak