Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lazania z krakersów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 40 dag
żółty ser 10 dag
pomidor 2
olej 2 łyżka
keczup 3 łyżka
cebula 1
sól do smaku
pieprz do smaku
krakersy 2 cebulowe

Przepis i sposób przygotowania na: Lazania z krakersów

Mięso wymieszać z cebulką, podsmażyć na oleju dodać keczup. Na formę położyć krakersy i część farszu. Posypać serem startym na tarce. Przykryć krakersami, położyć resztę farszu i krakersów, na nich plastry pomidorów, posypać serem. Piec w 160 stopni C.
Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 27.10.2011 20:31
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak