Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w cieście w pomidorowej zalewie :

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

3 szklanki wody,¾ szklanki octu,4 łyżeczki przecieru pomidorowego
4 płaskie łyżeczki cukru,½ łyżeczki mielonego pieprzu,3 liście laurowe,4 ziela angielskie
korniszony 2 małe
papryka zielona 0,25 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w cieście w pomidorowej zalewie :

Cebulę pokroić w piórka, papryki w paseczki. Wodę , ocet, cukier , liście laurowe , ziela angielskie , pieprz – zagotować. Wrzucić cebulę , papryki i przecier .Gotować 3 minuty .Rybę ułożyć w naczyniu które można szczelnie przykryć . Zalać gorąca zalewą z warzywami dodając pokrojonego w plasterki korniszona i patisony . Ostudzić . Przykryć . Wstawić na 304 dni do lodówki .Podawać odsączoną z zalewy z dodatkiem warzyw z marynaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Niunia 29.10.2011 09:54
ciekawe
iknkirke 11.10.2011 09:02
fajne
AGNIESZKA144 21.04.2011 18:19
fajne
barbara11561 18.03.2011 09:02
Dobre
wedith1 13.07.2010 13:20
Super! Ten przepis chcę wypróbować:D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak