Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

meksykańska zupa fasolowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola 1 szkl
czosnek 1 ząbek
cebula 1 szt
sól, pieprz
cheddar pół szkl

Przepis i sposób przygotowania na: meksykańska zupa fasolowa

namoczoną wcześniej 1 dzień fasole zalać świeża wodą dodać soli chili posiekać czosnek cebule i to zagotować aż fasola będzie miękka zupę zmiksować jak będzie przestudzona mieszać i wlewać tyle wody aż powstanie zupa krem dodać ser i podgrzać aby ser się rozpuścił podawać z grzankami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak