Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dorsz w brązowym maśle

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dorsz 12 plastrów
kapary 20 dag
olej 4 łyżki
ocet 3 łyżki
masło 3 łyzeczka
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: dorsz w brązowym maśle

dorsz natrzeć pieprzem i solą smażyć na oleju z obu stron i wyłożyć na półmisek do tłuszczu dodać masło stopić i polać rybę podgrzać ocet i polać rybę osypać kaparami podawać z ziemniakami i sałatką

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mala2021 13.09.2011 15:21
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak