Pasta jajeczna ,, zaś potem – 1 „

Pasta jajeczna ,, zaś potem – 1 „

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 2 łyżki pokrojonego drobno pomidora ( bez pestek-sam miąższ ),sól

  • jaja na twardo

    2 szt.
  • majonez

    1 łyżeczka
  • jogurt

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka rozgnieść widelcem .Dodać majonez , jogurt, pomidor i wymieszać .Doprawić.
Podawać do ciemnego pieczywa lub krakersów .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Smakosz6

27.09.2011 09:15
pycha

Faustyna

08.08.2011 12:11
Świetne naczynie:) Pasta również ciekawa:)

eli_555

17.12.2010 15:04
pycha

Joanna108

15.12.2010 08:56
Bardzo fajne połączenie i smaczne !!!

buksiak12

07.09.2010 11:44
ciekawe danie

buksiak12

07.09.2010 11:44
ciekawe danie

Dorota71

07.09.2010 10:53
muszę wypróbować

Dorota71

07.09.2010 10:53
muszę wypróbować

Emilia22

07.09.2010 10:06
mniam

Emilia22

07.09.2010 10:06
fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat