Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w wędzonce na ciepło

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki cienkie 2 sztuki
wędzona rolada boczkowa 4 plastry
olej do smażenia
musztarda wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w wędzonce na ciepło

Parówki obrać z osłonek i przekroić na połowy. Plastry wędliny posmarować musztardą. Każdy kawałek parówki zawinąć w plaster wędliny i spiąć wykałaczką. Usmażyć na patelni na rozgrzanym tłuszczu. Można też podgrzać w mikrofalówce lub zapiec w piekarniku. Podawać z ketchupem lub sosem czosnkowym oraz z pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Olaa 02.12.2011 09:47
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak