Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta czerwona z sosem tatarskim

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/2 szt
sos tatarski 2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta czerwona z sosem tatarskim

Kapustę siekamy na drobno i gotujemy w osolonej wodzie do miękkości.Kapustę odcedzamy i mieszamy z sosem tatarskim. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 12.08.2013 18:16
super pomyślane
anemon 18.07.2013 07:14
Świetne połączenie smaków.
Justa32 02.06.2012 10:34
też muszę nabrać ochoty he he żeby zrobić samemu sos tatarski!!!
pacpaw 01.06.2012 21:32
próbowałaś robić samemu sos tatarski? sam muszę kiedyś z nim się zmierzyć :o)
IKrakowianka 21.05.2012 21:07
super pomysł
Tika4444 04.10.2011 14:31
ciekawy pomysł
Halusia 22.09.2011 21:07
Pyszne!!!
ben-ka 21.09.2011 18:09
podoba mi się:)
IZABELA29 18.09.2011 10:01
oj zjadłabym z ochotą ,dawno nie robiłam
iga2 16.09.2011 22:17
smaczna
Ania67 15.09.2011 08:13
pomysłowo
Kopiko1983 13.09.2011 06:29
Szybko i smacznie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak