Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szczupak po polsku

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szczupak 1 kg
masło 5 dag
jajko 2 szt
sól 1 łyzeczka
cukier 1 łyzeczka
włoszczyzna

Przepis i sposób przygotowania na: szczupak po polsku

ryby zdjąć filety i pokroić na porcje włoszczyznę rozdrobnić i zalać 3 szklankami wody dodać głowę i kręgosłup ryby odcedzić potem dodać kawałki ryby i gotować ok 25minut ugotować jajka na twardo posiekać stopić masło rybę rozłożyć na półmisku posypać jajkami i warzywami i masłem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak