Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekińskiej z papryką i zieloną cebulką

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/3 główki
zielona cebulka 1 pęczek
śmietana gęsta 5 łyżek
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
sok z cytryny 1 łyżeczka
papryka czerwona 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekińskiej z papryką i zieloną cebulką

Kapustę poszatkować, cebulkę posiekać, paprykę pokroić w kostkę. Wszystko skropić sokiem cytrynowym, dodać śmietanę, wymieszać, doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 07.08.2013 22:24
Smakowita.
Rybciia 08.04.2013 08:22
lubię takie suróweczki :-)
annagebalska 23.10.2012 09:40
pychota
ElizaT 02.10.2012 10:04
dobre
fictor123 24.07.2012 07:31
super
mela25 03.07.2012 07:29
pomysłowe
Wacław 04.02.2012 14:36
pycha,moje smaki
gacopierz23 28.01.2012 16:46
uwielbiam pekink?
jozefinach 07.01.2012 11:44
Pychota :)
Iwusia 27.12.2011 22:15
uwielbiam takie suróweczki
Justa32 11.11.2011 21:06
pycha
Iwona51
Iwona51 22.10.2011 09:50
smaczna
mirosława4 30.09.2011 22:09
smaczna
IKrakowianka 25.09.2011 08:24
pięknie wygląda, smaczna i zdrowa
Motorek 17.09.2011 10:37
super
RenataZ-et 16.09.2011 20:45
często robię taką surówką, jest pyszna
Seba 16.09.2011 08:00
smaczna
suzana 11.09.2011 13:07
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak