Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko czosnkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 250 g 1 sztuka
czosnek 3-4 ząbki
Kucharek przyprawa uniwersalna
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko czosnkowe

Miękkie masło mieszamy z ziołami oraz Kucharkiem.
Dodajemy czosnek wyciśnięty przez wyciskarkę i dokładnie mieszamy.Lepiej,by masełko postało około pół godziny i dobrze \"przeszło\" smakiem dodatków.
Idelane do kanapek,grzanek oraz zgrillowanych warzyw.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 13.05.2012 12:07
super
usmiech 02.04.2012 13:41
fajne
monika141 28.02.2012 20:03
lubie takie maselko
Marta1986 11.01.2012 00:37
wspaniałe
barbara11561 12.09.2011 09:29
lubię takie,jest pyszne:)
GGABI 11.09.2011 21:24
jest pyszne, często robię podobne
Monika111 10.09.2011 22:23
Polecam! Naprawde sprawdzony przepis i wszystkim smakuje. :)
Magdalena67 10.09.2011 18:07
ciekawy pomysł
ewasylwia 10.09.2011 16:17
ładnie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak