Biała kiełbasa gotowana.

Biała kiełbasa gotowana.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • biała kiełbasa

    1 kg
  • woda letnia

  • kostki rosołowe (warzywne albo drobiowe)

    2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbasę z dodatkami wsadzic do wody .Gotowac 30 minut od zagotowania się wody .Podawac z dodatkiem musztardy lub obranaąze skóry dodac do barszczu białego.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Wacław

17.08.2013 12:45
lubię ją z żurkiem :)

Motorek

22.06.2013 09:41
bardzo smaczna

Mati13

14.08.2012 20:12
bardzo dobra

alaaa

11.08.2012 21:22
ja lubię z chrzanem

Grażyna13

29.05.2012 13:52
Pyszna klasyka :)

leonkot

15.01.2012 09:23
ja zwykle gotuję ją w żurku, muszę wypróbować Twój sposób

bercik1

22.11.2011 22:20
Lubię ją.

IlonaAlbertos

22.11.2011 22:02
Super jest taka kiełbaska, do barszczyku w sam raz.

magical66

22.08.2011 22:59
zawsze dobrze wychodzi

pacpaw

08.10.2010 08:53
ja dodaję jeszcze do żurku i bigosu :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat