Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta śledziowa z zieloną cebulką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 2 sztuki
majonez 3 łyżki
Chrzan śmietankowy Smak 1 łyżka
Musztarda rosyjska Prymat 1 łyżka
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
filety śledziowe 2 w oleju
cebula zielona 1 pęczek
jajko ugotowane na twardo 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta śledziowa z zieloną cebulką

Ze śledzi odlać olej, rozgnieść je widelcem. Jajka i cebulę białą pokroić w kosteczkę, cebulkę zieloną posiekać. Wszystko przełożyć do miski, dodać majonez, chrzan i musztardę, wymieszać. Doprawić do smaku kucharkiem i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 21.07.2013 22:10
Na kanapkę- super.
IlonaAlbertos 13.11.2012 18:01
Na kanapki w sam raz.
Krystyna32 12.01.2012 09:24
pycha
Iwusia 21.12.2011 20:45
lubię taka
Tika4444 13.11.2011 10:11
fajny pomysł, fajna pasta
ziutula
ziutula 10.11.2011 09:10
taki inny tatar....robię podobnie...
IKrakowianka 21.09.2011 00:11
pycha
Iwona51
Iwona51 19.09.2011 20:16
super
mirosława4 14.09.2011 19:11
smaczna
Seba 14.09.2011 10:18
smaczne
Motorek 13.09.2011 09:48
pycha
RenataZ-et 10.09.2011 21:20
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak