Składniki:
pierś z indyka | |
cebula | |
czosnek | 1 ząbek |
OSTRA PAPRYCZKA | 1 |
kieliszek białego wina | |
olej | |
musztarda | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
zioła | 2 łyżki |
oliwki | 1/2 słoika |
pierś z indyka | |
cebula | |
czosnek | 1 ząbek |
OSTRA PAPRYCZKA | 1 |
kieliszek białego wina | |
olej | |
musztarda | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
zioła | 2 łyżki |
oliwki | 1/2 słoika |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: