Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka z kaszy gryczanej warstwowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
pomidor malinowy 2 szt
ser żółty 200 g
salami 150 (plastry)
kasza 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z kaszy gryczanej warstwowa

1. 2 Torebki kaszy podgotować na półtwardo, rozłożyć w naczyniu żaroodpornym.
2. Na wierzch rozłożyć tuńczyka w oleju.
3. Plasterki salami.
4. Plasterki pomidora.
5. Zapiekać 20 minut.
6. Dodać potargowany ser.
7. 5 minut i wyciągamy z piekarnika.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 10.08.2013 19:08
Takiej nie robiłam
andrzej10 03.10.2012 07:39
coś nowego
swic 09.09.2011 12:00
to coś dla mnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak