Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem

Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana 12-procentowa

    3 łyżki
  • rzodkiewki pokrojone w plasterki

  • szczypiorek posiekany

  • twaróg

    1 (półtłusty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Tworóg rozgnieść widelcem, dodać 3 łyżki śmietany i wymieszać. Następnie dodać rzodkiewkę i posiekany szczypiorek. Posolić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

wiola28a

08.05.2011 11:15
super

Wojtek8

07.10.2010 09:31
uwielbiam to jeść

gosiek1

13.08.2010 08:32
pycha!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat