Składniki:
udka kurczaka całe | 4 szt |
kurki | 3 spore garści |
podwędzany ser | 4 plastry |
cebula | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
białe wino | 1/2 szklanki |
bulin drobiowy | 1 szklanka świeżo ugotowanego |
oliwa | do smażenia |
udka kurczaka całe | 4 szt |
kurki | 3 spore garści |
podwędzany ser | 4 plastry |
cebula | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
białe wino | 1/2 szklanki |
bulin drobiowy | 1 szklanka świeżo ugotowanego |
oliwa | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: