Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa do słoików I

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa
Zalewa:
woda 1 l.
sól 1i1/2 łyżki
cukier 1/2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa do słoików I

fasolę obrać z włókien umyć i układać ciasno do umytych słoików,zalać przegotowaną zalewą do 3/4 słoika szczelnie zamknąć i pasteryzować od zagotowania się wody ok.20min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 11.02.2014 09:04
pyszniutka.
Motorek 04.03.2013 18:14
Świetny przepis
Angelika10 29.11.2011 20:25
Super.
mic 09.10.2011 15:37
nigdy nie robilem na zime musze powiedziec
szyba 08.09.2011 21:58
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak