Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Racuszki bolognese

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 20 dag
Mój przepis na spaghetti bolognese Prymat 6-7 łyżeczek
jajko 1 sztuka
pieczarki 3-4 sztuki
sól do smaku
płatki kukurydziane 1 szklanka
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Racuszki bolognese

Pieczarki umyć, pokroić, przesmażyć na oleju i posolić. Zdjąć z patelni. Do mięsa wbić jajko, dodać fix i przesmażone pieczarki. Wymieszać. Na koniec dodać płatki kukurydziane i ponownie wymieszać. Na patelni rozgrzać olej i nabierać łyżką przygotowaną masę. Racuszki smażyć na rumiano/ ciepłe posypać startym żółtym serem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

everything 21.01.2012 13:29
Fajnie wyglądają i zapewne też tak smakują ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak