Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Poimprezowe tosty z serem brie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczywo tostowe 4 kromki
ser brie
czosnek 1 ząbek
majonez
ketchup
oliwki 8 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Poimprezowe tosty z serem brie

Na kromce pieczywa tostowego kładziemy pokrojony w plasterki ser pleśniowy (ilość- wg upodobań), pokrojony w cieniutkie plasterki czosnek oraz przekrojone na pół oliwki, przykrywamy drugą kromką i zapiekamy w tosterze. Podajemy z majonezem i ketchupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 22.10.2012 21:36
fajne
dorotka0000025 25.01.2012 17:28
fajna fotka
gusia1000 27.12.2011 00:29
Dobre.
Renia1 15.11.2011 18:37
wiadomo, po imprezie czlowiek glodny jak wilk, wiec szybko trzeba cos wyczarowac ;)
pacpaw 10.09.2011 19:21
może warto je czasami też zjeść przed :o)
BernadettaP 08.09.2011 15:40
Tosty są \"poimprezowe\" ponieważ, gdy wróciłyśmy nad ranem z moimy ówczesnymi współlokatorkami z klubu (jeszcze na studiach) , postanowiłyśmy coś zjeść. I okazało się, że w domu mamy tylko chleb tostowy, ser pleśniowy, czosnek i oliwki, więc zrobiłam tosty. Dziewczynom tak zasmakowały, że jadłyśmy je później zawsze po imprezie, bo świetnie stawiają na nogi :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak