Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krupnik z pęczakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki 2 szt
marchew 2 szt
cebula 1 szt
bulion drobiowy 2 l
pęczak 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: krupnik z pęczakiem

ziemniaki oczyścić umyć obrać pokroić w kostkę marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczach cebulę posiekać, wszystkie te składniki dodać do bulionu zasypać kaszą i gotować do miękkości ziemniaków doprawić wg uznania

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak