Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tilapia z cebulą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filety z tilapi 1 kg
cebula 1 szt
oliwa 2 łyżki
sól
pieprz
estragon 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: tilapia z cebulą

Umyte i osuszone filety nacieramy oliwą wymieszaną z drobno pokrojoną cebulą solą pieprzem i estragonem.Odstawiamy na 15 min i pieczemy na tacce z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 19.10.2011 16:40
dobra rybka
Krystyna32 16.10.2011 12:01
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak