Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

buraczki na zimno

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

buraki ćwikłowe 70 dag
cebula 1 szt
korniszony 2 łyżki
sól, pieprz do smaku
rzeżucha 4 łyżki
olej sojowy 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: buraczki na zimno

buraki ugotować i potem obrać ze skorki pokroić w cienkie plastry doprawić solą i pieprzem i octem wymieszać z olejem i zieleniną włożyć na salaterkę posypać korniszonami cebulką i zieleniną pokrojoną podawać jako dodatek do potraw mięsnych

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 03.12.2011 11:09
extra
Juleczka20 01.10.2011 13:38
świetne
tomek18 20.09.2011 09:06
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak