Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta czerwona

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 główka
jabłko 1
olej 4 łyżki
cytryna 1
sól 1 szczypta
cukier 1 łyżeczka
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta czerwona

Najpierw oczyszczamy kapustę z liści wierzchnich , potem szatkujemy sparzymy , przekładamy do dużej miseczki , wyciskamy sok z cytryny i dodajemy kolejno olej sól, pieprz , cukier a jabłko starłam na najmniejszych oczkach na tartce , dobrze wymieszać , jak trzeba to doprawić jeszcze do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 05.04.2012 13:06
lubię
babcia
babcia 05.04.2012 13:06
lubię
Wacław 12.09.2011 09:38
pycha,lubię taką !
IlonaAlbertos 08.09.2011 14:04
Smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak