Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz jajeczny do naleśników

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 4 szt
masło 2 łyżki
cebula 1 szt
sól
pieprz
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: farsz jajeczny do naleśników

Ugotowane na twardo jajka drobno kroimy,na patelni dusimy posoloną drobno pokrojoną cebulę,kiedy będzie już złota zdejmujemy z ognia dodajemy jajka i doprawiamy do smaku pieprzem..Naleśniki smarujemy farszem zawijamy w krokiety i obtaczamy w bułce tartej i smażymy w rozpuszczonym maśle delikatnie obracając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iza15 14.11.2011 19:43
ciekawy
Krystyna32 02.11.2011 09:07
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak