Składniki:
orzechy włoskie | 1 1/2 szkl |
jajko | 5 szt |
cukier | 2 szkl |
mąka | 2 szk |
śmietana 18 proc | 300 ml |
śmietana 30% | 300 ml |
proszek do pieczenia | 2 łyżki |
masło | 1/2 kostki |
mleko | 6 łyżek |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
orzechy włoskie | 1 1/2 szkl |
jajko | 5 szt |
cukier | 2 szkl |
mąka | 2 szk |
śmietana 18 proc | 300 ml |
śmietana 30% | 300 ml |
proszek do pieczenia | 2 łyżki |
masło | 1/2 kostki |
mleko | 6 łyżek |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: