Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rzodkiewka z bułką tartą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewka 20 szt
sól 2 łyżeczka
cukier 1 łżeczka
masło 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: rzodkiewka z bułką tartą

Rzodkiewkę ugotować w wodzie z solą i cukrem.Masło rostopić i przesmażyć z bułką tartą którą polać odcedzoną rzodkiewkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 20.02.2013 10:59
ciekawy przepis
Krystyna32 15.08.2012 07:49
fajne
irenka 16.07.2012 14:52
super
ben-ka 28.03.2012 09:12
dla mnie to też coś nowego - tak jeszcze nie jadłam.
gacopierz23 09.02.2012 17:13
dla mnie nowość
jeta72 01.02.2012 16:59
ciekawe :-)
RenataZ-et 15.01.2012 17:28
niby banalnie proste ale jakie ciekawe!
Tika4444 03.01.2012 10:53
fajny pomysł
Seba 08.10.2011 13:43
ciekawe
Ewa111 28.09.2011 19:17
nigdy nie jadłam gotowanych rzodkiewek,muszę spróbować jaki mają smak
MAR3STA 19.09.2011 22:21
też nie wpadłam na taki sposób
traktorek 12.09.2011 21:06
rewelacja
1j1o1l1a1 07.09.2011 11:30
jeszcze nie jadłam gotowanych rzodkiewek :)
misia53 07.09.2011 00:04
ale ciekawe.....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak