Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i cebulką marynowaną

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 2 puszki
kukurydza w puszce 1
Cebulka perłowa marynowana Smak 1
fasola czerwona z puszki 1
groszek konserwowy 1
feta 1
ogórek konserwowy Smak 4 szt
kiełki sojowe 1
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i cebulką marynowaną

Do miseczki wrzucamy czerwoną fasolę, kiełki sojowe, groszek, cebulkę marynowaną (z zalewą), pokrojone w drobną kostkę ogórki i kukurydzę oraz puszkę tuńczyka. Doprawiamy pieprzem do smaku. Nstępnie dodajemy pozostałą puszkę tuńczyka i pokrojoną w kostkę fetę. Sałątka najlepiej smakuje zaraz po przygotowaniu. Najlepiej jednak wszystkie składniki schłodzić uprzedmio w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 07.02.2012 21:46
pyszna sałatka
gusia1000 21.12.2011 12:22
Znakomitość.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak