Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polędwica pod kołderką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwica wołowa 2 plastry
cebula 1 szt
ser żółty 2 łyżki
majeranek 2 łyżki
rozmaryn 2 łyżki
estragon 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Polędwica pod kołderką

Posiekaną cebulę zeszklij na oleju. Zioła wymieszaj ze startym serem, dodaj cebulę. Platsry polędwicy obsmaż z jednej strony na ostrym ogniu 3min., posól, odwróć i posmaruj mieszanką ziołową. Patelnię przykryj i dosmaż steki kilka minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak