Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 1 mała
szczypiorek
majonez 2 łyżki
sól
tuńczyk w sosie własnym 1 szt
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczykiem

Cebulę kroimy w drobną kosteczkę, jajka ucieramy na grubych oczkach, mieszamy z tuńczykiem (bez wody). Dodajemy majonez i posiekany drobno szczypiorek, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 21.12.2011 12:17
Dobra.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak