Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos do mięs

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

piertuszka świeża
ząbek czosnku 1 szt
olej

Przepis i sposób przygotowania na: sos do mięs

pietruchę i obrany ząbek czosnku zmielić blenderem, dodać odrobinę soli i 3 łyżki oleju(nie oliwy ponieważ oliwa zabija smak pietruszki). podawać do mięs

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mirosława5 18.11.2011 10:18
dziękuję
sylwia / sytofala 22.10.2011 21:20
interesujący
Mirosława5 09.09.2011 18:16
ma piekny kolor ale i też ma mnostwo witamin:)
przejs 06.09.2011 19:34
piękny ma kolor!
halina17 06.09.2011 16:42
dobry sos
mikrusiak 06.09.2011 15:27
ciekawa \"propozycja\" :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak