Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada z piersi indyka faszerowana kurkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z indyka 1 duży filet
kurki 1 kg
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia
cebula 1 sztuka
bulion 2 szklanki
delikat do mięsa do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z piersi indyka faszerowana kurkami

Mięso rozcinamy tak aby powstał dość duży płat. Kurki kroimy w kostkę. Podsmażamy na oleju cebule i kurki.doprawiamy do smaku Mięso faszerujemy farszem z kurek. Zwijamy i związujemy nicią. nacieramy delikatem do mięsa. układamy w naczyniu do pieczenia i podlewając bulionem Pieczemy ok 90 minut w 180 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 28.06.2012 22:01
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak