Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka 40 dag
cebula
olej
sól
pieprz
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka

Wątróbkę dokładnie umyć i osuszyć.Na rozgrzanym oleju podsmażyć cebulę pokrojoną w talarki,dodać wątróbkę Posolić delikatnie.Czas pieczenia to ok 15 -20 min.Co jakiś czas podlewając wodą Sos zagęścić mąką .Podawać z ziemniaczkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

junox 24.12.2011 02:34
pyszna
owca441 03.12.2011 18:34
bardzo dobra
RenataZ-et 13.11.2011 15:13
bardzo lubię taką wątróbkę
teresa18 14.10.2011 20:08
od czasu do czasu dobrze ją zjeść
Monika193
Monika193 17.09.2011 19:14
pyszna
iga2 16.09.2011 22:18
lubię
Anna138 12.09.2011 21:40
bardzo lubię
Tika4444 11.09.2011 10:48
apetyczna wątróbka
Angelika10 07.09.2011 19:23
Wątróbka pyszna ,a cebulka z tej wątróbki mniam...
ben-ka 07.09.2011 14:46
dawno nie robiłam wątróbki,trzeba to nadrobić.
smakoszek 07.09.2011 10:37
pyszny obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak