Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rydze smażone

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rydze 1/2 kg
olej 2 łyżki
masło 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: rydze smażone

Grzyby dokładnie oczyszczamy myjemy i osuszamy,odcinamy nóżki.Wkładamy na rozgrzany tłuszcz i smażymy z obu stron na złoty kolor,solimy i oprószamy pieprzem od strony blaszek.Fajnie smakują na grzankach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 26.10.2011 17:31
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak