Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekińska z czerwona cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula czerwona 1 szt
oliwa
Zioła prowansalskie suszone Prymat
sól
Pieprz biały mielony Prymat
kapusta pekińska 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pekińska z czerwona cebulą

Kapustę kroimy i solimy .Cebule kroimy w piórka i dodajemy do sałatki . do oliwy dodajemy zioła prowansalskie ,pieprz i sól .Mieszamy .Polewamy sałatkę .Odstawiamy do lodówki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olivka 08.01.2012 19:36
Robiłam, bardzo smaczna, dziękuje za podpowiedź. Polecam.
kasiaw 09.12.2011 12:11
bardzo fajne
gusia1000 15.11.2011 11:34
Zdrowa, tylko robić i jeść.
iwa643 06.09.2011 06:52
Można dodac posiekany szczypiorek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak