Jajecznica z wątróbką

Jajecznica z wątróbką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbki

    20 dag
  • jajka

    4-6 szt
  • masło

    2 łyżki
  • majeranek Prymat

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umytą , oczyszczoną wątróbkę kroimy na kawałki i smażymy na maśle. Dodajemy jajka, majeranek i smażymy do powstania jajecznicy (ścięcia się jajek).

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

cukiereczek

24.10.2012 08:41
polecam

perla

30.11.2010 17:19
Nie przyszłoby mi do głowy zrobić wątróbkę z jajkiem, ale można spróbować.

sylwiachmiel

31.08.2010 16:21
jeszcze takiej nie jadlam

Ewa111

25.06.2010 12:15
Ja lubię z wątróbką drobiową

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat