Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z wątróbką

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbki 20 dag
jajko 4-6 szt
masło 2 łyżki
Majeranek suszony Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z wątróbką

Umytą , oczyszczoną wątróbkę kroimy na kawałki i smażymy na maśle. Dodajemy jajka, majeranek i smażymy do powstania jajecznicy (ścięcia się jajek).

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 24.10.2012 08:41
polecam
perla 30.11.2010 17:19
Nie przyszłoby mi do głowy zrobić wątróbkę z jajkiem, ale można spróbować.
sylwiachmiel 31.08.2010 16:21
jeszcze takiej nie jadlam
Ewa111 25.06.2010 12:15
Ja lubię z wątróbką drobiową

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak