Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane pieczarki z rokpolem - grill

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka żółta 1 szt.
pomidory 2 szt.
cebula biała
olej 1 łyżka
koperek
parmezan starty 2 łyżki
sól, pieprz
pieczarki 8 szt.
rokpol 10 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane pieczarki z rokpolem - grill

Pieczarki umyć, nóżki odciąć i pokroić w małą kostkę. Paprykę, cebulę i pomidory również pokroić w kostkę. Usmażyć pieczarki, cebulę i paprykę, dodać posiekaną natkę i pomidory. Po minucie smażenia wrzucić rozdrobniony ser pleśniowy, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Nadzieniem napełnić kapelusze pieczarek, posypać po wierzchu parmezanem. Zawinąć w folię, ułożyć na gorącym grillu, piec ok. 10 minut. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 23.06.2011 15:55
ekstra
Adamorek 27.05.2011 13:33
aż by się zrobił grilla
ewelinapac 15.05.2011 18:51
super
ewelinapac 15.05.2011 18:51
super
gosia47-47 20.11.2010 19:42
świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak