Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bakłażan po włosku.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bakłażan 1 sztuka
pomidor 3 sztuki
anchois 6 sztuk
oliwa 2 łyżki
kapary całe Smak 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażan po włosku.

Bakłażana pokroić w grube plastry, posmarować oliwą i przysmażyć na złoto. Pokroić drobno pomidory, anchois pokroić na kawałki, Wymieszać pomidory, anchois, kapary. Układać na każdym plastrze mieszankę i podawać od razu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 02.01.2012 08:29
ciekawy smak
calliope 11.12.2011 10:14
ekstra
zdzislawa2 11.12.2011 09:37
fajny
mala2021 06.09.2011 09:22
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak