Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Arbuz z serem feta.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

arbuz 1/2 sztuki
ser feta 300 g
bazylia świeża
cebula czerwona 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Arbuz z serem feta.

Z arbuza wykroić za pomocą szklanki lub foremki 8 plastrów o grubości 3 cm. Takie same wyciąć z fety i ułożyć na plastrach arbuza. Na tym położyć ponownie arbuz, cebulę pokrojoną w krążki i udekorować świeżą bazylią.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 16.04.2012 10:39
ciekawe połączenie
zdzislawa2 11.12.2011 09:36
ciekawe czy by mi smakowalo
calliope 09.12.2011 12:46
intrygujące połączenie arbuza z cebulą
Lidia6 17.11.2011 09:34
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak