Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

martadela zapiekana w cieście

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Martadela 50 dek
jajko 1 szt
mąka 7 łyżek
mleko 1 i 1/2 szklanki
margaryna 3 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: martadela zapiekana w cieście

Z mąki ,jajek i mleka przygotować ciasto naleśnikowe lekko posolić i zostawić na godzinę.Martadelę pokroić na plastryi i ułożyć je w naczyniu żaroodpornym i zalać ciastem. Piec przez około 30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 28.10.2013 16:03
robię taką czasami na szybki obiad
Ania67 29.07.2012 20:18
superrr
ben-ka 26.07.2012 09:47
bardzo mi się podoba Twój pomysł.
Rybciia 01.06.2012 12:13
super!!!
IZABELA29 15.04.2012 08:41
jakoś nie przepadam za takim podaniem tej wędliny
gacopierz23 20.01.2012 20:41
pamiętam z przedszkola
teresa18 27.12.2011 15:48
super
teresa18 27.12.2011 15:48
super
Ewa111 21.11.2011 22:28
zapiekana z mortadeli ,koniecznie muszę spróbować
Tika4444 29.09.2011 09:10
dawno nie jadłam, to moje smaki z dzieciństwa
Motorek 27.09.2011 10:22
smaczne
misia53 21.09.2011 00:08
coś nowego
RenataZ-et 20.09.2011 20:50
ciekawy pomysł
suzana 05.09.2011 11:36
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak