Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z sałaty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

karbowana salata 1 główka
pomidor
rzodkiewki 1 pęczek
mięso pieczone 20 dag
sól
ocet winny 1 łyżeczka
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z sałaty

Sałatę opłukać, osączyć, podzielić na pojedyncze liście. Pomidora umyć, pokroić na cząstki. Rzodkiewki oczyścić, odciąć listki, pokroić na plasterki. Mięso pokroić na niewielkie kawałki. Sól połączyć z octem winnym, a gdy się rozpuści, dodać oliwę. Wymieszać, polać sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak