Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z młodej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

główka młodej kapusty
Pęczek dymki
petski dyni 3 łyżki
oliwa 3 łyżki
jabłko kwaśne 2 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z młodej kapusty

Z kapusty zdjąć wierzchnie liście, główkę poszatkować. Dymkę oczyścić, pokroić. Jabłka zetrzeć na tarce.
Kapustę wymieszać z jabłkiem i dymką. Oprószyć solą i pieprzem, polać oliwą. Wymieszać, odstawić na 15 min, przed podaniem posypać pestkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak