Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip cytrynowy z melisą do ziemniaków

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 1 szklanka
świeża melisa 8 listków
cytryna 1 szt
śmietana kremówka 0,5 szklanki
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Dip cytrynowy z melisą do ziemniaków

Melisę opłukujemy i drobno siekamy. Cytrynę szorujemy, skórkę ocieramy na tarce. Majonez mieszamy ze śmietaną, dodajemy sok i skórkę z cytryny oraz melisę. mieszamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Polecam do ziemniaków z ogniska.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak